Introduktion till Mindfulness & Mindfulnessbaserad stressreduktion

Sista tillfället i Stockholm!

Måndag 15/10 kl 18-20

Hur har du det i höstmörkret? Vill du lära dig några enkla tekniker för att möta vardagens utmaningar? Vill du få en inblick hur och varför mindfulnessbaserade metoder har visat sig så effektiva mot en lång rad stressrelaterade problem? Strävar du kanske efter ett liv i mer närvaro och balans? Vill du lära dig en enkel meditationsteknik?

I så fall vill jag hälsa dig varmt välkommen till den sista öppna introduktionsföreläsningen om mindfulness som jag håller i Stockholm, innan jag lämnar stan (läs mer om här) Under kvällen ger jag en introduktion till Mindfulnessbaserad stressreduktion, leder en kortare meditationsövning samt kommer att berätta om kurserna i MBSR, övrigt kursutbud samt ge några personliga reflexioner kring hur vi kan använda mindfulness i vår vardag.

Föreläsningen är öppen för alla som är intresserade av ämnet!

Tid: Måndag 15/10 kl 18-20.

Plats: Mötesrum, Luntmakargatan 52, Stockholm

Kostnad: 150 kr

Anmäl dig via kontaktformuläret här OBS: Ange ditt namn, kontaktuppgifter och till vilket tillfälle du anmäler dig! Du får sedan ett bekräftelsemail med information om portkoder och hur du betalar mm. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas åt annan person vid förhinder.

Varmt välkommen!

/Maj

Postad den 4 Okt, 2012 i Aktuellt, Evenemang, Föreläsningar, MBSR, Mindfulness | Taggar: , , | Kommentering avstängd
 

Kommentarer inaktiverade.