Corporate based mindfulness training

Förra veckan var jag i Tyskland och deltog i en veckas intensiv lärarträning med Potential Project tillsammans med deltagare från hela världen. En fantastisk vecka och jag är mycket glad och stolt över att nu vara certifierad i att leda programmet CBMT (Corporate Based Mindfulness Training) i företag och organisationer. Här nedan är hela glada gänget!

I och med detta är jag numera också affilierad samarbetspartner med Potential Project Sverige och ser mycket fram emot att framför allt kunna erbjuda mindfulnessträning för företag i södra Sverige. För att inte tala om hur roligt det känns att ha professionella och hängivna kollegor som brinner för samma sak som jag själv, dvs att vara den skillnad i världen som man själv önskar se.

Läs gärna mer på Potential Projects hemsida och varmt välkommen att höra av dig för att få mer information!

Potential Project erbjuder mindfulnessträning till företag och organisationer i 19 länder. Programmet Corporate Based Mindfulness Training (CBMT) är utvecklat tillsammans med ledande forskare och skräddarsytt för företag och individer med höga ambitioner. Studier har visat att CBMT-programmet leder till ökad fokus, effektivitet, produktivitet och välbefinnande.

 

Hela gänget nycertiferade CBMT-trainers!

Hela gänget nycertiferade CBMT-trainers!

Postad den 2 Maj, 2013 i Aktuellt, Ledarskap, Mindfulness, Mindfulness i arbetslivet | Kommentering avstängd
 

Kommentarer inaktiverade.