I födelsedagspresent önskar jag mig fred på jorden. Och några saker till.

Efter att under många år varit etablerad som egen företagare i Stockholm och därefter varit resande i ett par år – så har jag nu flyttat till Kristianstads kommun. Väl här – i en helt ny landsända– inser jag att jag och mitt företagande i mångt och mycket står på ruta ett. Att på sätt och vis starta om är i sig spännande och innebär att jag faktiskt kan ta helt nya steg och kliva in genom helt nya dörrar.

Men behovet av kontakter, nätverk, stöd, vänner, support, samarbetspartners, kollegor och kunder är förstås mycket stort och eftersom jag snart fyller år så har jag passat på att skriva en önskelista.

Och i mig hörs förstås rösten: – Kan man göra så? Är det inte oerhört ego-fixerat och fräckt att sticka ut hakan och gå ut offentligt med att man önskar sig sådana profana saker som kan leda till inkomster? Och jag lägger en lugnande hand på min axel och tänker att det bästa jag kan göra för att fortsätta att orka verka för att mitt barnbarn och alla andra barn får växa upp i en fredlig värld, omgiven av generositet och omtanke – är att hjälpa mig själv. Först.

Således presenterar jag här några saker som det vore fantastiskt om jag kunde få hjälp med. Väl införstådd med att just du inte ensam kan hjälpa mig, men kanske du känner någon som känner någon som känner någon..? Genom att sprida det här inlägget vidare så hjälper du mig att nå ut och att – för att använda en sliten gammal klyscha (som inte är mindre sann) – ta ett ordentligt kliv ut från min trygghetszon.

Så vad står på min önskelista då?

  1. Kontakt med företag och förvaltningar i nordöstra Skåne med omnejd i behov av chefsstöd Jag söker uppdrag inom kommun och näringsliv som organisationskonsult, chefscoach och/eller handledare. Min specialitet är HR-, lednings och chefsstöd vid förändringsprocesser, omorganisationer, krissituationer och andra situationer där det krävs att ledare och medarbetare kan ta sig igenom stressande och pressande perioder med bibehållen hälsa och balans.
  2. Kontakter med hälsoföretag i regionen. Jag söker någon form av samarbete med företagshälsovård i stress och förändringsfrågor. Min specialitet är mindfulnessbaserad stressreduktion, såväl i grupp som individuellt.
  3. Kontakt med nätverk och organisationer som vill ha inspiration.Jag söker såväl kortare som längre föreläsaruppdrag inom ämnen som stress och förändring, mindfulness i vardag och arbetsliv.
  4. Kontakt med ideella föreningar i regionen. Jag söker ideella styrelseuppdrag inom sektorer som mitt hjärta klappar extra varmt för, dvs kvinnor och barns rätt internationellt och nationellt, jämställdhetsfrågor, humanare flyktingmottagning och demokratifrågor mm.
  5. Kontakt med andra soloföretagare i regionen. Jag söker kollegor och vänner för stöd, support, erfarenhetsutbyte och att ha roligt ihop med!
  6. Kontakt med utbildningsanordnare i regionen. Jag söker samarbetsformer för att nå ut med kurser för chefer, medarbetare och privatpersoner inom mina expertisområden.

Stort tack för att du läste!

För mer information om mig och min kompetens, se linkedinprofil: https://www.linkedin.com/profile/public-profile-settings?trk=prof-edit-edit-public_profile

eller på min hemsida: http://coachtree.se/om-coachtree/om-maj-andren-s

 

Kommentera