Några röster om MBSR-kursen:

”Jättebra! Mycket professionell, både i upplägg och lärare. Jag har känt att detta har varit en kurs som har utgått från Jon Kabat Zinn och inte varit ”flummig”, utan snarare professionellt utförd och bygger på vedertagen forskning och liknande. ”

”Kvalitet i upplägg! Maj ingav trygghet och säkerhet. Hon har gett insikter, värdefulla i det fortsatta livet.”

”Kursen har varit mycket proffsigt upplagd. Den har varit pedagogisk, något som man upptäcker ännu mer med tiden. Man lär sig förvånansvärt mycket på 8 veckor och kommer väldigt långt i den egna utvecklingen. ”

”Bättre än förväntat. Kände mig oväntat bekväm. Mysiga lokaler och liten trevlig grupp underlättade.”

”Givande. Maj har varit mycket duktig, lugn, varm och det känns att du bryr dig om oss. Tack!”

”Fantastiskt bra. Trots att jag älskar böcker och tycker det är kul att läsa, så har det varit bra att kursen innehållit bara träning, läsa kan man göra själv. Kan varmt rekommendera den! (redan gjort)”

”Jag ser denna kurs som väldigt värdefull för mig och egentligen borde alla gå en sådan här kurs!”

”Utmanande, givande, frustrerande, lugnande. Min intention var inledningsvis att lita mer på mig själv. Kursen har hjälpt mig att synliggöra hur jag hindrat mig själv att göra detta med dömande och jämförande tankar.”

”Som balsam för själen. Att få verktyg att använda till hjälp när det blir för stressigt eller påfrestande runt om mig var ovärderligt. En så enkel sak som att andas för att finna lugn och den tillgången har man alltid med sig (gratis!)”

”Jag känner att mitt kontrollbehov har minskat i takt med kursens gång. Det har också gjort att min oro har gett med sig. Jag har blivit mycket snällare mot mig själv och trivs mycket bra i mitt eget sällskap. ”

”Jag skulle önska att alla mina närmaste skulle gå kursen. Den har varit otroligt intressant och lyckats med att både ändra synsätt, upplevelser och hur man agerar i situationer. Mycket mindre ”flummig” än vad jag först trodde!”