Mindfulness in Business 2014

 

Mindfulness in Business

MÖT LEDANDE EXPERTER PÅ MINDFULNESS I ARBETSLIVET OCH CHEFER SOM ANVÄNDER MINDFULNESSTRÄNING I SINA ORGANISATIONER

Ökad produktivitet, minskad stress, ökat välbefinnande, förhöjt fokus och förbättrade relationer i arbetsgrupper. Det är några av de bevisade effekterna av mindfulnessträning. Vi presenterar ett unikt event för dig som är intresserad av hur den nya forskningen kring mindfulness kan användas i ditt företag eller organisation.

Hur klarar vi tillväxt, kvalitet och ökad produktivitet samtidigt som vi utvecklas som yrkespersoner? Hur skapar vi goda förutsättningar för medvetet ledarskap och organisatoriskt välmående?

I år är det extra spännande för mig (Maj) personligen då jag har fått äran att vara en talarna på konferensen. Jag kommer att att prata om Mindful Leadership och bla dela med mig av mina erfarenheter av att coacha chefer som vill integrera mindfulness i sitt ledarskap.

Genom mitt samarbete med Potential Project har jag möjlighet att erbjuda 25% rabatt på konferensavgiften. Kontakta mig via kontaktformuläret så får du en rabattkod som du anger vid anmälan!

Läs mer på konferensens hemsida:   www.m-i-b.se  

 

 

Kommentera