Mindfulnesshelg i en fridfull småländsk skog

479405_10151455002268492_1265729234_o

Ge dig själv en bra start på hösten! 

Helgen 13-15 september bjuder vi in dig till en mindfulnessretreat på fantastiska My Yoganess i Boastad, strax utanför Älmhult.

Denna helg är till för dig som kanske känner att livet snurrar på lite väl fort ibland och vill hitta verktyg för att möta hösten med minskad stress, mer balans och ökat lugn i livet. Helgen passar både dig som är nybörjare och dig som har tidigare erfarenhet av mindfulness. Fokus kommer att ligga på att möta stress och vardagsutmaningar på ett sätt som får oss att bibehålla välmående och glädje.

 

 

Om retreaten
Genom mindfulnessmeditation och andra övningar i lugn och fridfull miljö övar vi medveten närvaro. Vi varvar praktiska övningar med undervisning i filosofin som ligger till grund för mindfulnessträning och lär oss hur vi kan möta vardagens utmaningar på ett medvetet och konstruktivt sätt.

Retreaten inleds fredag 13/9 kl 18.00 med att vi äter en lättare kvällsmåltid tillsammans och därefter startar retreaten med en kort introduktion till mindfulness och instruktioner till resten av helgen.
Under lördagen vaknar vi tidigt och möter gryningen i tyst närvaro. Under dagen övar vi och lär oss mer om mindfulness. Vi varvar undervisning i filosofin bakom mindfulness och stressreduktion med praktiska övningar i meditation, kroppskanning, mindful yoga samt gående meditationer såväl inom- som utomhus.
Vi fortsätter att öva på samma sätt under söndagen. Retreaten avslutas söndag 15/9 kl 16.00.

Delar av helgen kommer att spenderas i tystnad och det kommer att finnas tid för egen reflexion, skogspromenader och – om vädret tillåter – bad i närliggande sjö. Mer detaljerad information om helgens upplägg får man på plats.

Retreatledare
Retreaten leds av Maj Andrén Skog, mindfulnessinstruktör, yogalärare och coach med specialinriktning stress och förändring. Hon har mångårig erfarenhet av mindfulnessträning och har undervisat i MBSR; Mindfulnessbaserad stressreduktion sedan 2009. Mer om Maj härhttp://coachtree.se/om-coachtree/om-maj-andren-skog/

Plats
My Yoganess, Södergård, Boastad ligger ca 5 km utanför Älmhult dit det är goda tågförbindelser. Samordnad transport till och från Älmhults station kommer att arrangeras. Läs mer om My Yoganess här:http://www.myyoganess.se/

Logi
Kursgården erbjuder enkelt boende i flerbäddsrum (200kr). Alternativt boende inne i Älmhult kan ordnas till ytterligare kostnad.

Mat
Under retreaten serveras god, ekologiskt och energigivande vegetarisk mat. Meddela oss i god tid om allergier eller liknande.

Investering
Privatpersoner: 2 700kr/person
Egenföretagare: 2 700 kr/person plus moms
Företag 4 700kr plus moms

I priset ingår all undervisning, samt alla måltider (frukost, lunch, middag).

OBS. Om du känner att detta verkligen skulle vara värdefullt för dig, men inte har ekonomisk möjlighet att delta, kontakta mig gärna så diskuterar vi saken.

Anmälan

Anmäl ditt intresse via kontaktformuläret här  Du får sedan ett bekräftelsemail med information om anmälningsvillkor, betalning mm. Har du några frågor är du självklart varmt välkommen att höra av dig.

 

Hoppas vi möts i september!

Maj Andrén Skog

Telefon: 0734 26 11 99

Postad den 15 Maj, 2013 i Aktuellt, Evenemang, Mindfulness, stresshantering | Kommentering avstängd
 

Kommentarer inaktiverade.