Stolt föreläsare för Ung Inspiration

Ung inspiration är en intressant talarförmedling, som förmedlar föreläsare till skolor och andra sammanhang där barn och ungdomar vistas. Syftet med Ung inspiration är att  kunna erbjuda även unga samma möjligheter att få inspiration och utveckling som ges inom tex näringslivet, trots att de inte har samma ekonomiska förutsättningar. Läs mer om Ung Inspiration här 

Jag är mycket stolt att meddela att jag nu är en av Ung Inspirations föreläsare! Läs mer om mig och mina föreläsningar om mindfulness och stresshantering här

Jobbar du med barn och ungdomar och vill anlita mig som föreläsare? Ta kontakt via UIs  hemsida, så skickas förfrågan vidare till mig.

 

Postad den 13 Nov, 2012 i Föreläsningar, Mindfulness, stresshantering | Kommentering avstängd
 

Kommentarer inaktiverade.